Bolagstrans Dator.

Värderingsdata lanserar marknadens mest kompletta informationstjänst för komm...

Läs mer Läs mer
Bolagstrans Dator.

Värderingsdata lanserar marknadens mest kompletta informationstjänst för komm...

Läs mer Läs mer
7 MAC FÄ.

Svefa, en av Sveriges största och rikstäckande fastighetsrådgivare, väljer Värderingsdatas tjänst VD Pro för information och analys av Sveriges 3,3 miljoner fastigheter.

Värderingsdatas helt nyutvecklade tjänst VD Pro är marknadens mest prisvärda verktyg för information och analys av Sveriges samtliga fastigheter, oavsett typ. Med VD Pro löser Svefa sitt behov av omfattande data och information av högsta kvalitet för sina avancerade fastighetsanalyser och kvalitativa fastighetsvärderingar.

Svefa har väldigt högt ställda krav på alla våra leverantörer och partners. Vi är väldigt nöjda med att ha valt Värderingsdata och VD Pro som leverantör av fastighetsinformation och analysverktyg. Med den senaste utvecklingen av VD Pro får vi ett system med överlägsen funktionalitet, datakvalitet och användarvänlighet. Det, tillsammans med den kommande utvecklingen och VD Pros prisvärdhet, gjorde valet mycket enkelt för oss”, säger Jan Tärnell, Affärsområdeschef Svefa Värdering & Analys.

Vi är väldigt glada att Svefa, som en av Sveriges ledande fastighetskonsulter, väljer att ge oss förtroendet till att leverera vårt nya VD Pro för sitt behov av att söka information om fastigheter, värdera enskilda fastigheter eller bestånd och vid olika typer av fastighetsanalys. Vi har högt ställda ambitioner för den kommande utvecklingen av VD Pro och Svefas val är en bekräftelse på att VD Pro motsvarar marknadens behov av kvalitetssäkrade beslutsstöd” säger Johan Hill, Vd Värderingsdata.

”Svefa har väldigt högt ställda krav på alla våra leverantörer och partners. Vi är väldigt nöjda med att ha valt Värderingsdata och VD Pro som leverantör av fastighetsinformation och analysverktyg. Med den senaste utvecklingen av VD Pro får vi ett system med överlägsen funktionalitet, datakvalitet och användarvänlighet. Det, tillsammans med den kommande utvecklingen och VD Pros prisvärdhet, gjorde valet mycket enkelt för oss.”

Jan Tärnell, affärsområdeschef, Svefa Värdering & Analys

Kontaktperson

Johan Hill

Vd

Johan Hill Min 683X1024.

Fler nyheter

Alessandro Bianchi Kdtyfnufac Unsplash.

Värderingsdata Webbinarium - grundkurs i VD Pro

Läs mer Läs mer
Bolagstrans Dator.

Värderingsdata lanserar marknadens mest kompletta informationstjänst för komm...

Läs mer Läs mer