Bolagstrans Dator.

Värderingsdata lanserar marknadens mest kompletta informationstjänst för komm...

Läs mer Läs mer
Miljörisker Karta.

Vi lanserar Miljörisker: Nu kan du enkelt se miljörisker i hela Sverige!

Läs mer Läs mer
Bolagstrans Dator.

 

Värderingsdata ökar takten i utvecklingen av sitt kraftfulla verktyg för fastighetsinformation och fastighetsanalys genom att lansera bolagstransaktioner i VD Pro. Med den nyutvecklade tjänsten får användarna en helt unik överblick av den svenska transaktionsmarknaden då datan omfattar bolagstransaktioner över 10 Mkr. Dessutom innehåller den nya tjänsten fördelningen av energideklarerade byggnader.

Den nyutvecklade funktionen som visar bolagstransaktioner i VD Pro innebär att användarna får tillgång till ett ännu större dataunderlag när det gäller fastighetstransaktioner.

 

”Vi är mycket nöjda användare av VD Pro. Värderingsdatas nyutvecklade tjänst med bolagstransaktioner och miljödata känns väldigt intressant och kommer att vara ett jättelyft. Den kommer att kunna ge oss nya insikter och stora möjligheter till att göra fler och bättre affärer”

Claes Virgin, Managing Partner, Angermann

 

Kristina Andersson, Head of Commercial Research and Business Development Värderingsdata säger i en kommentar: ”Lanseringen av Bolagstransaktioner har varit mycket efterfrågad av våra kunder speciellt eftersom vår lösning täcker upp det svarta hål som funnits avseende transaktioner på de lokala fastighetsmarknaderna och avsaknaden av miljö- och energidata. Jag är mycket glad över att vi lyckas lösa den utmaningen och nu kan erbjuda en sådan högkvalitativ tjänst”

Värderingsdatas tjänst VD Pro har under det senaste året genomgått en stor utveckling med helt nytt gränssnitt, nya funktionaliteter och med ännu mer information. Det gör att VD Pro idag är marknadens mest moderna och kompletta analysverktyg för professionella aktörer på fastighetsmarknaden.

”Värderingsdatas vision är att skapa den mest effektiva, användarvänliga och prisvärda tjänsten för alla som jobbar professionellt med kommersiella fastigheter. Jag är stolt över att vi nu är den mest kompletta tjänsten och vi håller nu ett mycket högt utvecklingstempo. Lanseringen av bolagstransaktioner med miljö- och energidata är den första i en rad av kommande lanseringar”

Johan Hill, Vd, Värderingsdata

Vill du veta mer om marknadens mest kompletta tjänst för fastighetsinformation?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Vi hjälper er att göra bättre affärer

Fler nyheter

Jonas Jacobsson Gmtwg5pwc20 Unsplash.

Fastighetstransaktioner i en nedåtgående marknad

Läs mer Läs mer
7 MAC FÄ.

Sveriges största fastighetsvärderare väljer Värderingsdata som leverantör av...

Läs mer Läs mer
Alessandro Bianchi Kdtyfnufac Unsplash.

Värderingsdata Webbinarium - grundkurs i VD Pro

Läs mer Läs mer