Bolagstrans Dator.

Värderingsdata lanserar marknadens mest kompletta informationstjänst för komm...

Läs mer Läs mer
Miljörisker Karta.

Vi lanserar Miljörisker: Nu kan du enkelt se miljörisker i hela Sverige!

Läs mer Läs mer
Flingor.

 

Det har nu gått 8 månader sedan jag tillträdde som vd för Värderingsdata. Jag har fått lära känna alla medarbetare som är ett kul och engagerat gäng som vill framåt och utvecklas. Jag kom in i verksamheten mitt under en tuff ekonomisk tid för branschen och vi ser att behovet av kvalificerad information och data av hög kvalitet är viktigare än någonsin. Vår målsättning är att tillgängliggöra information på bästa sätt och därmed fortsätta vara en stark tillgång för våra kunder.

Under året har vi framför allt fortsatt vår satsning på VD Pro. Förutom regelbundna uppdateringar och prestandaförbättringar så gjorde vi två större releaser. Under första halvåret släppte vi Bostadsrättstransaktioner med realtidsuppdaterade försäljningar och bland annat pris idag, budpremie och BRF-information. Under andra halvåret lanserades vårt senaste tillskott, Bolagstransaktioner för kommersiella fastigheter med bland annat transaktionsinformation, energidata och fördelning av ytor.

Under 2024 höjer vi tempot och behöver därför fler resurser till vårt utvecklingsteam. Redan nu har vi öppnat ansökan för en systemarkitekt och vi kommer inom kort annonsera efter ytterligare två utvecklingsresurser. Känner du någon som kan passa in, gå in här och dela länken.

Jag ser med tillförsikt fram emot framtiden och vi har en spännande och utmanande utvecklingsplan framför oss. Jag skulle avslutningsvis vilja tacka för året som gått och för alla samarbeten med nya och befintliga kunder och leverantörer.

Vi på Värderingsdata önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Varma hälsningar,
Johan Hill, vd Värderingsdata.