Bolagstrans Dator.

Värderingsdata lanserar marknadens mest kompletta informationstjänst för komm...

Läs mer Läs mer
Miljörisker Karta.

Vi lanserar Miljörisker: Nu kan du enkelt se miljörisker i hela Sverige!

Läs mer Läs mer
Annie Spratt Qckxruozjrg Unsplash.


Vill du arbeta i en tjänst där du får använda dina kreativa ideér och tekniska expertis? Värderingsdata söker dig som vill ta dig an rollen som Systemarkitekt för att forma deras tekniska landskap!

Värderingsdata levererar högkvalitativ realtidsinformation och kraftfulla analys-, värderings-, marknadsandels- och prisinformationstjänster för privatbostäder och kommersiella fastigheter. Våra kunder är professionella aktörer på den svenska fastighetsmarknaden.

Din vardag:

Som systemarkitekt på Värderingsdata i Kungsbacka kommer du i huvudsak att arbeta med att ta fram mjukvaruarkitektur och omvandla produktkrav till tekniska specifikationer. Du samarbetar tätt med både produktägare och utvecklingsteamet i flertalet projekt. Du kommer även att arbeta med utveckling, både nyutveckling och utveckling av befintliga produkter och tjänster som Värderingsdata levererar. 

Värderingsdata arbetar med Microsoft-teknologier i .Net-stacken där backenden är skriven i C#. Du kommer även att få möjlighet att arbeta med andra spännande tekniker som Elastic Search, Angular 2+, Redis-Cache, MongoDb, Docker, Azure Servicebus mm. 

Vem är du?

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning inom datateknik eller informatik samt ett par års arbetserfarenhet av liknande tjänst. Du är en duktig kommunikatör och vana av att leda utvecklingsprojekt. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. 

Vi ser även att du har erfarenhet av: 

Vi ser det som starkt meriterande om du arbetat med tekniker som nämnts ovan. 

Värderingsdata erbjuder

Möjligheten att få arbeta i en erfaren dynamisk miljö som präglas av professionalism och ödmjukhet. En arbetsdag hos oss är full av skratt och här hjälper vi varandra till framgång. Många menar att vår framgång till stor del beror på vår personlighet – vi tar inte oss själva på för stort allvar men däremot tar vi det vi gör på allra största allvar.

Intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande så e-posta din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till jobb@varderingsdata.se. För frågor om tjänsten kontakta, Robert Wallström, Tfn:  0300–430207

Om Värderingsdata

Värderingsdata är ett techbolag som verkar inom områdena proptech och fintech. Bolaget har en lång historia i branschen och är idag Sveriges bredaste leverantör av fastighetsinformation, analysverktyg och fastighetsvärderingar för hela fastighetssverige.


”Värderingsdata är ett otroligt roligt och spännande företag att jobba för. Vi ligger verkligen i framkant när det gäller programmering och utveckling. Att som utvecklare inom proptech få ligga så nära kunderna är väldigt utvecklande och man får se all den nytta vi gör på riktigt.”

Joachim Pihlgren, UX och Front end, Värderingsdata

Fler jobb

Annie Spratt Qckxruozjrg Unsplash. Senior systemutvecklare - Kungsbacka

Jobbannons

Seniorsystem utvecklare med erfarenhet av webbutveckling - Kungsbacka

Läs mer Läs mer