Bolagstrans Dator.

Värderingsdata lanserar marknadens mest kompletta informationstjänst för komm...

Läs mer Läs mer
Bolagstrans Dator.

Värderingsdata lanserar marknadens mest kompletta informationstjänst för komm...

Läs mer Läs mer
Skärmbild 2024 03 06 142259 (2).


I vår strävan att ständigt förbättra och utöka våra tjänster, har vi nu uppdaterat vårt populära analysverktyg, VD Pro, med en utökad analys av kommersiella fastighetstransaktioner. Syftet med uppdateringen är att öka transparensen på fastighetsmarknaden och göra VD Pro till Sveriges mest heltäckande analysverktyg.

Den senaste förbättringen ligger i linje med Värderingsdatas uppdrag att stödja effektiva affärstransaktioner och vara Sveriges ledande fastighetsinformations- och analysföretag genom att tillhandahålla omfattande fastighetsinformation och verktyg för analys och värdering av den svenska fastighetsmarknaden. Med den nya funktionen kan kommersiella fastighetsaktörer dra nytta av ännu djupare insikter och data för att fatta välgrundade beslut.


””Genom att inkludera kommersiella fastighetstransaktioner i VD Pro, kan vi nu erbjuda våra kunder en ännu mer omfattande överblick över fastighetsmarknaden. Den tillför ett viktigt lager av transparens och insikt i kommersiella fastighetstransaktioner, vilket hjälper våra kunder att navigera på marknaden och ta kloka beslut.””

Jesper Litén, Produktägare VD ProVärderingsdata har under många år samlat in och tillgängliggjort fastighetstransaktioner som sker via lagfart och kontrakt, så att nu även kunna erbjuda detaljerad information om bolagstransaktioner är ett stort kliv framåt i utvecklingen.


”Då försäljningar som sker via bolagsförvärv inte finns i officiella register har vi satt upp en process för att fånga upp annars okända transaktioner som sker på fastighetsmarknaden. Vi uppdaterar VD Pro dagligen med transaktioner från 10 msek och täcker därmed en väldigt stor del av den kommersiella transaktionsmarknaden som inte sammanställs och tillgängliggörs någon annanstans.”

Kristina Andersson, Analyschef för kommersiella fastigheter & affärsutveckling

 

Tillägget av kommersiella fastighetstransaktioner utökar befintliga funktioner i VD Pro, vilka omfattar information om alla Sveriges 3,3 miljoner fastigheter, fastighetsägare, hyresgäster, marknadsinformation och bostadsrättstransaktioner. Inom kort kommer även en uppdatering med småhustransaktioner samt utökad miljödata och energideklarationer.

 

För mer information, kontakta:

Jesper L.

Jesper Litén Produktägare, VD Pro

070-303 25 01

jesper.liten@varderingsdata.se

Kungsbacka

Kristina Andersson.

Kristina Andersson Analyschef för kommersiella fastigheter & affärsutveckling

070-844 30 60

kristina.andersson@varderingsdata.se

Stockholm