Värderingsdata använder cookies för att ge besökarna tillgång till olika funktioner på webbplatsen samt för att följa upp webbplatsens besökstrafik. Med hjälp av insamlade data kan vi förbättra webbplatsen.

Läs mer här

Tech Lead/Senior .NET Developer till Värderingsdata

Vi söker nu en Tech Lead/Senior .NET Developer till vårt huvudkontor i Kungsbacka.

Vi söker dig som vill ha en nyckelroll på ett företag som utvecklar IT-lösningar för fastighetsbranschen. Kanske är du inte redo att släppa programmeringen i din nuvarande roll, men du vill ändå ta nästa steg i karriären. Som Tech Lead/Senior .NET-utvecklare kommer du vara med i hela utvecklingsprocessen, allt från lösningsförslag och estimering av kravställningar, utveckling, testning, deployment och förvaltning.

Om dig

För att lyckas i rollen är det viktigt att du brinner för systemutveckling och arkitekturfrågor. Du håller dig uppdaterad om ny teknik och har förmågan att hitta egna lösningar och förslag. Vi tror att du tycker om att coacha och leda andra i deras arbete, och att du ofta är den som dina kollegor vänder sig till för hjälp och stöd.

Som person är du driven, självgående och kvalitetsmedveten. Du har lätt för att ta till dig nya idéer och teknik och tycker det är viktigt att fortsätta utvecklas. För att kunna lyckas i utvecklingsteamet är det viktigt att du är en kommunikativ person som på ett sakligt sätt kan diskutera och implementera tekniska val utifrån ett kundfokus.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom mjukvaruutveckling. Vidare ser vi att du har dokumenterad kunskap inom nedanstående områden:

  • C#
  • SQL (MS SQL-Server)
  • HTML5/CSS
  • Javascript/JQuery
  • ASP.NET MVC
  • Agila metoder
Placering

Vårt huvudkontor i centrala Kungsbacka med utsikt över Kungsbacka-ån. Det är 5 minuters gångavstånd från Kungsbacka Station där tåget till Göteborg går varje kvart och tar 18 minuter.

Vi erbjuder

Möjligheten att få arbeta i en erfaren men ung, dynamisk miljö som präglas av professionalism och ödmjukhet. En arbetsdag hos oss är full av skratt och glädje och här hjälper vi varandra till framgång. Många menar att vår framgång till stor del beror på vår personlighet – vi tar inte oss själva på för stort allvar men däremot tar vi det vi gör på allra största allvar.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. Arbetets omfattning är på heltid, dagtid.

Lön

Marknadsmässig månadslön.

Om Värderingsdata

Värderingsdata övervakar och registrerar aktivitet på den svenska fastighets- och bostadsrättsmarknaden. Informationen görs tillgänglig i realtid genom kraftfulla analys-och värderingsverktyg samt marknadsandels- och prisinformationstjänster för privatbostäder och kommersiella fastigheter.Ansökan och mer information

Urval och intervjuer sker löpande så e-posta din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till mathias@varderingsdata.se. För frågor om tjänsten kontakta vår VD, Mathias Olofsson, tel: 070-261 29 55

Kontaktuppgifter

Värderingsdata
Norra Torggatan 1
434 30 Kungsbacka

Telefon +46 300 735 70
Fax +46 300 735 71
E-post info@varderingsdata.se


Våra tjänster

Privatbostäder
Statistik och detaljerad information om småhus och bostadsrätter.

Läs mer här

Bank
Automatiserade värderingsmodeller för bank och finansmarknaden.

Läs mer här

Kommersiella fastigheter
Analys och värdering av kommersiella fastigheter.

Läs mer här