Värderingsdata använder cookies för att ge besökarna tillgång till olika funktioner på webbplatsen samt för att följa upp webbplatsens besökstrafik. Med hjälp av insamlade data kan vi förbättra webbplatsen.

Läs mer här

Kundtjänst/supportmedarbetare till Värderingsdata

Vi söker nu Kundtjänst/supportmedarbetare till vårt huvudkontor i Kungsbacka

Som kundtjänst/supportmedarbetare hos Värderingsdata kommer du arbeta med support och administration av företagets egenutvecklade webbtjänster mot företagets kunder inom fastighet- och finansbranschen. Du tar hand om inkommande e-post och telefonsamtal (first-line support) och hjälper kunder och medarbetare med allmän service samt löser dagligt uppkomna ärenden.

Om dig

Vi söker nu dig som har arbetat med service och är van vid kundkontakt sedan tidigare. Har du arbetat på kundtjänst eller supportavdelning är det meriterande. Vidare är du flytande i svenska och duktig på att kommunicera, både i tal och skrift. Du har ett stort intresse för människor och att ge god service ligger dig varmt om hjärtat. Du vet vad ett professionellt intryck innebär och är engagerad i ditt samtal med kund.

Vi tror också att:

  • Du har god dator- och internetvana och har lätt att lära dig nya IT-system
  • Du har ett stort tålamod samt tycker om att lösa kundrelaterade problem
  • Du är bra på att prioritera och gillar att ha flera uppgifter igång samtidigt
  • Du är ödmjuk, prestigelös och hjälpsam mot dina kollegor
  • Du är utåtriktad och kommunikativ
  • Du är driven, strukturerad, ansvarsfull och tar dig an nya arbetsuppgifter med stort engagemang

Rollen är omväxlande och innebär många kontaktytor såväl internt som externt och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Vi erbjuder

Möjligheten att få arbeta i en erfaren men ung, dynamisk miljö som präglas av professionalism och ödmjukhet. En arbetsdag hos oss är full av skratt och glädje och här hjälper vi varandra till framgång. Många menar att vår framgång till stor del beror på vår personlighet – vi tar inte oss själva på för stort allvar men däremot tar vi det vi gör på allra största allvar!

Placering

Vårt huvudkontor i centrala Kungsbacka med utsikt över Kungsbacka-ån, med gångavstånd från Kungsbacka Station.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetets omfattning är på heltid, dagtid.

Lön

Marknadsmässig månadslön.

Tillträdesdag

Omgående.

Om Värderingsdata

Värderingsdata är Sveriges bredaste leverantör av tjänster för analys och värdering av den svenska fastighetsmarknaden. Vi erbjuder tjänster för banker, fastighetsmäklare, fastighetsbolag och andra aktörer som har behov av våra webbtjänster i fastighets- och finansbranschen. Värderingdata har kontor i Kungsbacka och Stockholm.


Ansökan och mer information

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer kommer startas efter vecka 32 så e-posta din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till jobb@varderingsdata.se. Vi behandlar de personuppgifter du uppger till oss under rekryteringsperioden, dessa personuppgifter raderas efter avslutad rekrytering. För frågor om tjänsten kontakta Per Bergstrand, Tfn: +0300-735 70.

Kontaktuppgifter

Värderingsdata
Norra Torggatan 1
434 30 Kungsbacka

Telefon +46 300 735 70
Fax +46 300 735 71
E-post info@varderingsdata.se


Våra tjänster

Privatbostäder
Statistik och detaljerad information om småhus och bostadsrätter.

Läs mer här

Bank
Automatiserade värderingsmodeller för bank och finansmarknaden.

Läs mer här

Kommersiella fastigheter
Analys och värdering av kommersiella fastigheter.

Läs mer här