Värderingsdata använder cookies för att ge besökarna tillgång till olika funktioner på webbplatsen samt för att följa upp webbplatsens besökstrafik. Med hjälp av insamlade data kan vi förbättra webbplatsen.

Läs mer här

Account manager

Är du skicklig på att stänga affärer? Drivs du av ett utmanande arbete med stora utvecklingsmöjligheter? Vill du vara omgiven av härliga och kompetenta kollegor med familjär anda och möjligheten att påverka den digitala utvecklingen inom fastighetsbranschen?

Vi söker nu en account manager till vårt kontor i Stockholm.

Du kommer arbeta med försäljning av vår egenutvecklade mjukvara för information, analys och värdering av Sveriges alla fastigheter. I rollen som account manager har du ett helhetsansvar för säljprocessen vilken innefattar prospektering, kundbearbetning, offertskapande och förhandling samt uppföljning och relationsskapande kundkontakt.

Om dig

Vi tror att du tidigare arbetat i en liknande roll med B2B-försäljning, både med uppsökande nyförsäljning per telefon och relationsbyggande besök ute hos befintliga och blivande kunder. Du är van att arbeta i team och tycker att laganda är viktigt för att du ska trivas. Du vill gärna vara med och bidra till utvecklingen i ett växande bolag.

För att trivas i rollen som account manager på Värderingsdata är det viktigt att du är kommunikativ och lyhörd för att förstå vad kunden behöver. Vårt signum är lojala kunder och vi ser därför att du är engagerad långsiktigt i alla kundkontakter du knyter.

 • Du drivs av resultat, mål och att skapa samt bibehålla affärsrelationer.
 • Att engagera och övertyga andra ser vi som självklara egenskaper.
 • Du är kreativ och professionell i ditt arbete.
 • Du är självständig, initiativrik och lösningsorienterad.
 • Du är engagerad, positiv och orädd.
 • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från fastighets- eller finansbranschen.
 • För tjänsten är det viktigt att du skriver och talar svenska samt engelska flytande. B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder

Möjligheten att få arbeta i en erfaren men ung, dynamisk miljö som präglas av professionalism och ödmjukhet.

 • En social, utmanande och ansvarsfull säljroll hos Sveriges bredaste leverantör av tjänster inom fastighetsinformation.
 • Goda möjligheter att utvecklas till Senior Account Manager, KAM och försäljningsansvarig vid kontinuerligt goda resultat och utmärkande ledaregenskaper.
 • En härlig arbetsplats med högt i tak där du har stor möjlighet att påverka marknaden och Värderingsdatas utveckling.
 • Stöd från engagerade och kompetenta kollegor där vi tillsammans skapar förutsättningar för tillväxt av företaget.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Stockholm där vi sitter centralt i moderna lokaler tillsammans med Svefa AB på Mäster Samuelsgatan 60.

Anställningsform

Fast tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstid är dagtid 8:00-17:00 med resor runt om i landet ca 1-2 dagar i veckan.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Om Värderingsdata

Värderingsdata ingår i Nordens ledande koncern för automatiserad fastighetsvärdering samt information och analys av fastighetsmarknaden. Vi erbjuder tjänster för företag som har intresse av fastighetsinformation, däribland banker, fastighetsmäklare, byggbolag och fastighetsbolag.

Ansökan och mer information

Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till jobb@varderingsdata.se. Urvalet sker löpande så vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt,

Har du frågor är du välkommen att kontakta Kim Lundgren på +46 707 21 31 06

Kontaktuppgifter

Värderingsdata
Norra Torggatan 1
434 30 Kungsbacka

Telefon +46 300 735 70
Fax +46 300 735 71
E-post info@varderingsdata.se


Våra tjänster

Privatbostäder
Statistik och detaljerad information om småhus och bostadsrätter.

Läs mer här

Bank
Automatiserade värderingsmodeller för bank och finansmarknaden.

Läs mer här

Kommersiella fastigheter
Analys och värdering av kommersiella fastigheter.

Läs mer här