Värderingsdata använder cookies för att ge besökarna tillgång till olika funktioner på webbplatsen samt för att följa upp webbplatsens besökstrafik. Med hjälp av insamlade data kan vi förbättra webbplatsen.

Läs mer här

Account Manager

Vi söker nu Account Managers till våra kontor i Kungsbacka och Stockholm.

Du blir en del i ett duktigt team med vind i seglen och kommer främst arbeta inom ett av tre affärsområden, privatbostäder. Med ett starkt varumärke i ryggen och som marknadsledande leverantör av informations- och värderingstjänster inom affärsområdet kommer du jobba med försäljning av våra tjänster till, framför allt, den svenska fastighetsmäklarbranschen.

Du kommer att arbeta med löpande försäljning och kundbearbetning av framför allt nya kunder genom hela säljprocessen i form av:

  • Prospektering och nykundsbearbetning
  • Budget och kundansvar
  • Konkurrentbevakning
  • Aktivitetsansvar, du bokar dina egna möten
  • Planera och vara delaktig i mässor och andra kundevent

Du kommer att träffa chefer på olika nivåer och kunderna kan vara allt från ett litet företag till en stor kedja.

Om dig

Vi tror att du är redo för nästa steg i karriären och har några års erfarenhet av försäljning. Du har en passion för försäljning och dialogen med kunder samt att du drivs av att prestera.

För att lyckas handlar det mycket om att göra dina kontakter till nöjda kunder för det innebär något som varit vårat signum, lojala kunder. Vi tror också att:

  • Du är ödmjuk, prestigelös och hjälpsam mot dina kollegor
  • Du är målinriktad och får en kick av att göra affärer
  • Du är lösningsorienterad
  • Du är ansvarstagande, flexibel och kreativ

Viktigast är att du har rätt attityd och inställning!

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av fastighetsmäklarbranschen. Du skriver och talar svenska samt engelska flytande.

Vi erbjuder

Möjligheten att få arbeta i en erfaren men ung, dynamisk miljö som präglas av professionalism och ödmjukhet. En arbetsdag hos oss är full av skratt och glädje och hos oss hjälper vi varandra till framgång. Många menar att vår framgång till stor del beror på vår personlighet – vi tar inte oss själva på för stort allvar men däremot tar vi det vi gör på allra största allvar!

Man utgår från vårt huvudkontor i Kungsbacka eller vårt kontor i Stockholm beroende på till vilket kontor du anställs. Tjänsten medför också till viss del resor och kundbesök inom landet.

Anställningsform

Provanställning 6 månader med goda möjligheter till fastanställning. Arbetets omfattning är på heltid, dagtid.

Om Värderingsdata

Värderingsdata är Sveriges bredaste leverantör av IT-tjänster för analys och värdering av den svenska fastighetsmarknaden. Vi startade 1987 och ingår sedan 2011 i Eiendomsverdi, Nordens ledande koncern för automatiserad fastighetsvärdering samt information och analys av fastighetsmarknaden. Totalt finns över 20 000 användare av tjänsterna. Koncernen omsätter årligen 130 miljoner SEK, har 43 anställda och finns representerad i Stockholm, Oslo och Kungsbacka. Ansökan och informationAnsökan och mer information

Skicka in ditt CV redan idag för vi kommer att träffa intressanta kandidater kontinuerligt. Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till christian@varderingsdata.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christian Fjordskär på 0300-735 70.

Kontaktuppgifter

Värderingsdata
Norra Torggatan 1
434 30 Kungsbacka

Telefon +46 300 735 70
Fax +46 300 735 71
E-post info@varderingsdata.se


Våra tjänster

Privatbostäder
Statistik och detaljerad information om småhus och bostadsrätter.

Läs mer här

Bank
Automatiserade värderingsmodeller för bank och finansmarknaden.

Läs mer här

Kommersiella fastigheter
Analys och värdering av kommersiella fastigheter.

Läs mer här