Värderingsdata använder cookies för att ge besökarna tillgång till olika funktioner på webbplatsen samt för att följa upp webbplatsens besökstrafik. Med hjälp av insamlade data kan vi förbättra webbplatsen.

Läs mer här

 

Efter 12 år som fastighetsmäklare har Jesper Litén valt att anta en ny utmaning på Värderingsdata och blir därmed huvudkontakt för fastighetsmäklare runt om i Sverige.

Under sex år har Jesper drivit eget mäklarföretag, först under eget varumärke och senast som Franschisetagare.

”Jag har varit en trogen kund till Värderingsdata under alla år som mäklare och jag trodde att jag visste allt om tjänsterna. När jag började arbeta här insåg jag att det fanns så många fler funktioner och användningsområden som jag missat. Jag uppmanar därför både gamla och nya mäklarvänner att kontakta mig så ska jag med glädje dela med mig av mina nyvunna insikter.”

Jespers erfarenhet och kunskap om fastighetsmäklarbranschen är viktig för Värderingsdata och han har många bra tankar och förslag på hur vi ska fortsätta vårt arbete för att bibehålla den goda kvaliteten och användarnyttan i våra tjänster. För frågor eller funderingar, kontakta Jesper: jesper.liten@varderingsdata.se 0701418294.


 

Kontaktuppgifter

Värderingsdata
Norra Torggatan 1
434 30 Kungsbacka

Telefon +46 300 735 70
Fax +46 300 735 71
E-post info@varderingsdata.se


Våra tjänster

Privatbostäder
Statistik och detaljerad information om småhus och bostadsrätter.

Läs mer här

Bank
Automatiserade värderingsmodeller för bank och finansmarknaden.

Läs mer här

Kommersiella fastigheter
Analys och värdering av kommersiella fastigheter.

Läs mer här